Mooi van binnen naar buiten

Je mooi en gezond voelen met behulp van voedingssupplementen.

Uiteraard zijn dat geen vervangers van ons alledaags eten en drinken! Voedingssupplementen zijn een aanvulling van je dagelijkse maaltijden. Soms heb je gewoon net dat beetje extra nodig om vitamines aan te vullen of je hebt geen energie en haalt net dat beetje extra uit supplementen. Ook zijn er supplementen die je bijvoorbeeld helpen met afvallen. Misschien slaap je slecht, daar zijn ook supplementen voor. Of om je lichaam aan te sterken zoals spieren en botten. In een kleine samenvatting: voedingssupplementen zijn ter ondersteuning en aanvulling.

Waarom supplementen gebruiken:

  • gezichtsvermogen
  • cardiovasculaire gezondheid
  • ondersteuning van het immuunsysteem
  • vertraging van het metabolisme
  • schildklierfunctie
  • gezondheid van de botten
  • bescherming van het netwerk antioxidanten
  • gezondheid van de huid
  • cognitieve functie

 

 

Allerlei vitaminen en mineralen zoals vitamine A,B, C, D en K, calcium, zink en nog veel meer om je lichaam dat nodige extra te kunnen geven. Ieder lichaam is anders . Voor iedere behoefte zijn er ingredienten samengesteld die je lichaam voorzien met precies wat ze nodig hebben.

Meer dan alleen supplementen

Ben je op een dieet? Ook dan wil je natuurlijk wel lekker eten. Dat kan natuurlijk. Gezond en verantwoord kan net zo lekker zijn als snoepen, snacken en vooral niet gezonde etenswaren!

Hiervoor zijn er verantwoorde repen en shakes op de markt gebracht die je als tussendoortje en aanvulling kunt nuttigen.

TeGreen

Op dit moment ben ik zelf de TeGreen capsules aan het uitproberen. Dit zijn groene thee capsules die je helpen bij het afvallen door snellere vetverbranding. mijn buikje is al een stuk minder opgeblazen. Het helpt je hongergevoel tegen te gaan. Meer energie, sterkere nagels en haren. Ook ondersteunen ze je schildklierfunctie. Natuurlijk is het niet voldoende om alleen met capsules resultaten te behalen. Je zult je eetgewoontes moeten aanpassen maar ook veel water drinken en regelmatig bewegen is erg belangrijk! Dit geldt voor iedereen en in alle diëten.

Dit zijn mijn eigen resultaten waar ik ontzettend blij mee ben! Onderste op de foto zijn voor het starten met de capsules en boven op de foto de eerste resultaten na een maand de supplementen gebruikt te hebben,

 

Nu heb ik nog lang niet alles verteld over supplementen en welke prachtige producten in het assortiment waar ik je bij kan helpen maar daar ga ik je te zijner tijd uiteraard nog veel meer over vertellen!