Maskers, peelings & scrubs, een heerlijk extraatje voor je huid

Microdermabrasie gewoon lekker thuis doen!

Af en toe heeft je huid een extraatje nodig en is het heerlijk om even dat momentje voor jezelf te nemen met een lekker masker, peeling of andere gezichtsbehandeling. Een van mijn persoonlijke favorieten is de Polishing Peel.

Dit product en resultaat staat gelijk aan een microdermabrasie behandeling. Dit is een peeling om de dode huidcellen te verwijderen en geeft je een gepolijste huid met een mooie en gezonde glans. Een babyhuidje waar je niet van af kunt blijven!

De Polishing Peel is verkrijgbaar in een tube waarmee je meerdere behandelingen gewoon lekker  thuis kunt doen.

Scrub, peeling of klei?

Heb je last van verstopte poriën en pukkeltjes? Dan is er een Exfoliant scrub om je huid op een vriendelijke manier een fijne peeling te geven. Deze scrub verwijdert opgehoopt vuil en dode cellen. Het maakt je poriën schoon en voorkomt en verwijdert pukkeltjes.

Om je huid een detox te geven is er een organische groene klei, Glacial Marine Mud.

 https://www.lovenaturalbeauty.nl/organische-verzorgingsproducten-gezichtlichaam-haar/

Met dit masker geef je je huid dat extraatje om alle onzuiverheden te verwijderen, te voeden en een gezonde glans te geven. Ook maakt het je huid ongelofelijk zacht en glad. Dit heerlijke kleimasker is voor je hele lichaam te gebruiken. Door de vele pure ingredienten en spoorelementen is deze klei ook te gebruiken om wonden, littekens en striae te behandelen of zelfs te drinken bij een detox kuur.

 

Voedt je huid met vocht!

Heb je last van een droge en of gevoelige huid? Dan maak je je huid heel erg blij met een voedend, kalmerend masker. De Creamy Hydrating Masque zit bomvol cactus, dennenappelextract en voorziet je huid van de nodige vocht. In de winter is je huid snel droog door de kou en ben je in de zomer verzekerd van een heerlijk verkoelend, vochtinbrengend masker.

Is je huid vermoeid en krijg je last van lijntjes en rimpeltjes?
Heb je een feestje en wil je een snelle behandeling die je zelf thuis kunt doen?

Dan is er Face Lift Powder and Activator! Een masker voor een snelle metamorfose! Dit face lift masker spant en verstevigt je huid en vermindert de lijnen en rimpels. Dit effect zul je de hele dag en nacht blijven zien! Doe je deze face lift met regelmaat dan zul je verzekerd zijn van blijvend resultaat.