Etherische oliën

Etherische oliën, geuren en verzorging.

Aroma verspreiden

We zijn bekend met oliën die een heerlijke geur in huis verspreiden. Iedere geur heeft een bepaalde werking waar je zintuigen mee geprikkeld worden. Zo werkt lavendel bijvoorbeeld kalmerend en heeft eucalyptus een verfrissende geur en helpt het om beter te kunnen ademen. Voor iedere gemoedstoestand en levensstijl zijn er passende geuren.

Je kunt een olie verwarmen in een houder met eronder een waxinelichtje. Ook zijn er aromastenen en andere aromaverspreiders. Voor iedereen is er wel iets wat bij diegene het beste past of wat je mooi vindt natuurlijk.

Etherische oliën voor je huid

Olie is ook goed voor je huid. Net als met andere verzorgingsproducten is het natuurlijk belangrijk om een passende voor iedere situatie te gebruiken. Bij de Epoch essential oils is er speciale aandacht besteed aan botanische ingredienten. Bijpassend is daar een draagolie die je gebruikt om te mengen waarna je het mengsel op je huid kunt gebruiken. Met dit mengsel krijg je een heerlijke geur die uiteraard ook je zintuigen prikkelt voor een juiste gemoedstoestand. Door je lichaamswarmte zal je nog langer van de geur kunnen genieten! Daar komt dan nog bij dat de draagolie je huid verzorgt en verzacht. Wat een fantastische combinatie!

Voor het mengen van de olie is er een blending setje. Deze bevat alles wat je nodig hebt om de lichaamsolie snel en makkelijk te mengen. Hiervoor gebruik je bijvoorbeeld de Epoch Peace of Epoch Move. Lekker kalmerend of juist verfrissend en verkwikkend. De draagolie is een niet-vette, niet-plakkerige vloeistof en doet je huid zijdezacht aanvoelen. Zoveel prachtige effecten wat deze etherische oliën met je gemoedstoestand en verzorging van je huid kan doen!

 

Epoch steunt goede doelen!

Er is nog een prachtig iets van de Epoch producten. Van ieder product van de Epoch collectie gaat er een deel naar de Force For Good foundation. Dit goede doel steunt onder andere arme kindertjes in nood wereldwijd. Hierover kun je meer lezen op de volgende pagina https://www.lovenaturalbeauty.nl/organische-verzorgingsproducten-gezichtlichaam-haar/ .

One thought on “Etherische oliën, geuren en verzorging.

Geef een reactie