Over mij

Al bijna 20 jaar lang help ik mensen. Hiermee ben ik begonnen in de retail business, detailhandel. Het verkopen van tweedehands spullen was mijn allereerste baantje. Mensen helpen hun huis opgeruimd te krijgen en daarna de minderbedeelden helpen aan een nieuwe inrichting van een thuis, kleding en van alles en nog wat. Daarna mocht ik 2 jaar lang klanten helpen aan een nieuwe outfit. Ook heel dankbaar werk. Wat is het fijn om mensen met een grote glimlach de deur uit te zien gaan. Dit geldt ook voor speelgoed verkopen, kinderen worden hier blij van maar ook volwassenen zo blij als een kind!

Ook heb ik fantastische en heerlijke ervaringen met werken in de winkel van de bakkerij. Van lekkere broodjes tot gebakjes en chocolaatjes. Jammie en oh zo leuk!

Naast nog een paar kledingzaken, huishoudwinkel en alle functies tot aan bedrijfsleider uitgevoerd te hebben. Alle bijbehorende opleidingen, cursussen en diploma’s behaald te hebben vond ik het tijd voor iets anders.

De stad en ander werk

Drie jaar lang heb ik mogen meedraaien in het leven van een prachtig gezin als gastouder.
Veel verantwoordelijkheden maar wat krijg je er veel voor terug. Het helpen aan de groei en ontwikkeling van 3 kinderen op school, in het dagelijks leven is prachtig en o zo’n dankbaar iets! Twee hardwerkende ontzettend lieve ouders met een prachtig gezin. Ook heeft dit mijn eigen leven verrijkt. Zoveel geleerd en persoonlijk een groei voor me geweest.

In deze periode zijn er veel dingen in mijn leven veranderd. Een nieuwe start voor mezelf, verhuisd, meerdere keren, van een dorp waar ik 30 jaar lang gewoond heb naar de stad. Zoveel nieuwe mensen leren kennen. Mijn wereldje werd groter en groter. En natuurlijk worden kinderen groter en wordt het uiteindelijk tijd om weer verder te gaan!

Beauty & Wellness

Een jaar geleden heb ik de fantastische mogelijkheid gekregen om voor mezelf te gaan werken. Een business op te bouwen in de Beauty & Wellness branche. Een van de snelst groeiende branches met topproducten op het gebied van anti aging, waarvan keer op keer awards binnenstromen. Verzorgingsproducten voor gezicht, lichaam, haar en tanden. Alles voor mooi van buiten naar binnen. Maar ook andersom, van binnen naar buiten zijn er voedingssupplementen om je goed, gezond en fit te voelen.

Het allerfijnst van deze producten is dat je ze thuis zelf kan gebruiken met hetzelfde resultaat als behandelingen bij professionals zoals schoonheidssalons en cosmetische chirurgie.

Daarnaast vind ik het zelf ook erg belangrijk dat ik werk met producten die natuurlijk en organisch zijn plus dierproefvrij!

Na een jaar mij volledig te hebben gefocust op de producten ga ik mij nu richten op de verkoop hiervan en uiteraard mensen helpen! Advies over gerichte problemen qua gezondheid, heerlijke behandelingen geven en vooral veel mensen blij maken!

Daarnaast werk ik ook aan teambuilding. Ik ben op zoek naar mensen die net als ik voor zichzelf willen gaan werken. Interesse hebben in Beauty & Wellness. De mogelijkheid om zonder inleg en in volledige vrijheid aan je eigen toekomst te werken. Dromen waar kunnen maken. Financiële vrijheid opbouwen. Jezelf en anderen kunnen helpen. Gratis gecoacht en getraind worden en wereldwijd netwerken!

Met Love Natural Beauty ga ik prachtige producten, ervaringen en alles op het gebied van gezondheid & schoonheid met jullie delen. Geniet ervan en ik hoop jullie er net zo blij mee te maken als dat ik zelf ben!